Publicerad den

Tom Ford solglasögon

Tom Ford solglasögon är perfekta för dig som är intresserad av glasögon-mode och som vill ha ett par exklusiva solglasögon. Varumärket är trendsättare och det syns tydligt i utformningen av glasögon där vi ser inslag av eleganta och lyxiga detaljer.

Tom Ford är en amerikansk modedesigner som från början jobbade på Gucci. 2004 lanserade han sitt eget varumärke Tom Ford.

Idag är Tom Ford ett varumärke som är väl etablerat och känt över hela världen. Varumärket riktar in sig på både män och kvinnor och i kollektionerna finns kläder, accessoarer och kosmetika. Inom accessoarer är hans glasögon och solglasögon mycket kända. Typiskt kännetecken för Tom Ford är hans T logo – som är representerad på alla hans produkter. Stilen på ett par Tom Ford solglasögon är klassisk men ligger i framkant av det som är trendigt just nu. Dessutom ser man på dem att de är av premium-märke, med sina eleganta och lyxiga detaljer.

Vill du ha solglasögon från Tom Ford i Göteborg?

Inga problem, googla Tom Ford solglasögon Göteborg så får du massor av träffar. Många optiker har Tom Ford i sitt sortiment och du kan få dem slipade i din glasögonstyrka.

Själv skaffade jag ett par Tom Ford solglasögon förr året. De var väldigt dyra, men jag kände direkt att det var dessa jag ville ha. Jag visste tidigare inget om varumärket, men nu älskar jag det. Tyvärr har jag ännu inte haft råd att köpa några kläder från Tom Ford, de är alldeles för dyra för min högst ordinära lön. Men jag sparar för att nästa år kunna köpa en väska från honom.

Kanske ni tycker det är onödigt att lägga 10 000 kr på en väska och ja, det är mycket pengar. Men jag har inga andra dyra vanor, så att få ha lite exklusiva och lyxiga accessoarer tycker jag att jag vill unna mig. Jag äter hellre makaroner och ketchup flera dar i veckan och använder pengarna jag sparar till lite lyx.