Publicerad den

En syssla på semestern

Nu när sommaren är här så kan det vara ganska skönt att veta att man ska vara ledig. Men är du som jag som tycker nästan det är lite jobbigt och tålamodsprövande att ha semester så har jag den bästa grejen för dig. Nämligen sommarpyssel med pärlor! Detta är det mest ultimata jag hittat att pilla med på semestern, allt för att helt enkelt känna att jag inte har en tråkig stund.

Jag älskar att sola och det som är det perfekta med att pärla på sommaren är att du kan göra det utomhus. Du kan till och med ta med det till stranden och se till att du får ihop något armband eller något trevligt halsband. Dessutom så är det superroligt att pärla tillsammans med nära och kära, så varför inte se till att alla har sitt lilla projekt under semestern och se till att man i slutet när man ska börja jobba inom kort igen så kan man presentera vad man faktiskt gjort – återigen – allt för att helt enkelt ta vara så mycket det går på ledigheten!

Sommarpärlor hos Pärlgrossisten

Det som gör det extra kul att pärla på sommaren är att just Pärlgrossisten, som är experter på allt vad som gäller att pyssla och pärla, ser till att ha ett sortiment som är lite säsongsanpassat. Nu finns det nämligen superfina pärlor att köpa som känns väldigt somriga och som passar extra bra till ett härligt armband eller halsband som man vill bära en varm sommarkväll. Man blir inspirerad av att gå in och kika på deras hemsida och det gör att pärlningen blir ännu roligare! Jag har till och med svårt att välja om jag ska vara ärlig. Snäckor eller solar – vad som helst gör det fantastiskt kul och till min bästa hobby på sommaren!