Publicerad den

Rätt träningsshorts gör det jobbiga lite enklare

Så kom då sommaren och det gick inte längre att skylla på vädret när man inte ville ut och röra på sig. Det skall erkännas att det var segt, men när jag äntligen kom ut och startade, så blev det rätt kul med träningen. En annan sak som störde mig lite i början var att jag inser att man ser lite löjlig ut där man lufsar fram som en dunderklump i träningsbyxor och T-shirt av lätt utdaterat slag. Kroppsformen är som den är, men den jobbar jag på, kläderna jag tränade i kunde jag ju faktiskt ganska lätt uppgradera. Ut på nätet bara, där finns allt och lite till för träningen.

Hitta det som passar dig och ut och rör på dig

Visst är det bättre att röra sig i vilka kläder som helst jämfört med att inte röra sig alls, men för mig blir det en liten boost när jag får på mig ”mina” träningsshorts för herr. De kläder som hjälper mig att tro på mig själv och att jag kan nå mina mål. Jag vet att det låter vansinnigt löjligt i viss mån, men säg den som inte lurar sig själv med både det ena och det andra. Numer kör jag i ett par träningsshorts med kompression, de får mina ben och mig att må mycket bättre efter ett varv i terrängspåret. Men jag alternerar ibland med shorts som väl nästan kan kallas för mysbyxor, men bekväma, det är de allt. Men viktigast av allt; kan jag så kan du. Oavsett klädsel. Rör på dig i vad som helst och när du känner för att ta nästa steg, kanske ett par nya snygga träningsshorts kan göra det roligare och lite lättare.