Publicerad den

MC jacka för dam

Nu har jag och min sambo faktiskt semester i fem veckor, hela fem veckor! Det är ju underbart skönt. Vi har inte riktigt bestämt oss för var vi ska åka på semestern men jag är väldigt sugen på att åka mc till Tyskland. Då tänkte jag att vi också skulle passera en enormt stor butik som säljer i bland annat mc jacka för dam men så klart allt annat också som har med mc att göra. Det är ju lite bökigt när man åker mc att handla på sig större saker eftersom det inte finns så stora förvaringsmöjligheter på en mc. De packväskorna vi har med oss är i princip redan fulla av proviant.

Köpa ny mc jacka för dam

Jag tror att nog ska göra så här; jag tar på mig min sämsta och fulaste mc jacka när vi åker ner till Tyskland. Sedan gör vi ett besök i den stora mc butiken direkt på nedvägen och så får jag hoppas att jag kan hitta en ny och snygg mc jacka i damstorlek. Det lär inte vara något problem med deras utbud. Dom har extremt låga priser med på sina kläder och mc kläder i mängder. Även allt annat som man kan tänkas behöva till sin mc finns att handla här, risken är väl att jag hittar mycket annat som jag också vill köpa med mig.

Med mc till Tyskland

Vi har åkt tidigare med mc till Tyskland och förutom autobahn så finns det flera mindre vägar som är väldigt mysiga att åka på. Eftersom Tyskland är stort så kan du åka runt i flera veckor om du så skulle vilja det. Det finns väldigt mycket att titta på i form av muséer, gamla byggnader och slott, vinodlingar och alla vackra dalgångar. Det rekommenderas för alla som har mc.