Publicerad den

Att hitta perfekta träningskläder

Ja, det kan vara lite lurigt om man inte känner sig bekväm i korta, tighta toppar som är det mesta som säljs idag. Det som inte alltid producenterna har i åtanke är att alla ser olika ut, man vill kanske inte alltid träna i en magtröja som inte har någon support för bröst eller liknande. Då tänker man lätt i stället att det är en själv det är fel på, men när det i själva verket handlar mer om att hitta rätt ställe att köpa sina träningslinnen på.

Ruza – din webshop för träningskläder!

Så för att helt enkelt slippa ha magtröjor som gör att du blir obekväm när du tränar så kan du i stället besöka Ruza.se som erbjuder träningskläder i många olika färger, former och modeller. Just träningslinnen tycker jag alltid är svårt eftersom jag gärna har linne men helst vill att det ska vara lite längre och gärna inte åtsittande. Jag tog mig därför tiden att gå in och kolla på Ruzas sortiment och beställde hem ett gäng linnen som jag tyckte såg fina ut. Jag testade i lugn och ro och hittade till slut en modell som jag verkligen kände var helt rätt. Den satt tight över bysten men var helt perfekt runt magen. Den åkte inte upp när jag sprang och framför allt så har jag tvättat den flera gånger utan att den har tappat formen eller känslan i materialet.

Det är kul att snöa in sig på exemeplvis träningslinnen för att kunna jämföra och se vad som faktiskt är bäst. Även fast de mest erkända märkena också säljer träningslinnen så behöver det absolut inte vara den bästa modellen eller passformen. Så förlita dig inte på sportkläd-jättarna utan ta i stället en titt hos Ruza så lovar jag att du hittar något som du gillar!