Publicerad den

Ray Ban glasögon i Göteborg

När man är utomlands kan det hända att man kommer hem med flera par solglasögon med varierande kvalitet. Det har i alla fall hänt mig ganska många gånger, man passar på att köpa ett gäng med solglasögon när det är billigt och snygga kopior på märkesbågar. Dessvärre har dessa solglasögon också en tendens att väldigt snabbt gå sönder, undrar just varför. Därför hade jag bestämt mig förra säsongen att nu ska jag satsa på ett par glasögon med solfilter. Det blev ett par Ray Ban glasögon i Göteborg som jag hade gått och spanat på ett tag.

Ray Ban glasögon med kvalitet

Istället för att köpa alla dessa billiga och mycket dåliga solglasögon varje gång jag fann ett par, så satsade jag nu istället på att köpa ett par Ray Ban glasögon med ett filter som skyddar mot solen. Om jag tar på mig glasögonen och går ut när det är soligt så blir glaset i bågarna mörkt och filtrerar samtidigt solens skadliga strålar. När jag sedan går in i ett rum så tonas det mörka i glasen ner och dom blir ett par vanliga glasögon igen, så när som på en liten ”skugga” som går att skönja i kanten på glaset. Väldigt praktiskt!

Glasögon med solfilter

Det är rätt skönt faktiskt att slippa hålla reda på alla solglasögon som jag tidigare hade placerat ut både här och där i bilar, väskor, på jobbet och gud vet var. Det fånigaste av allt är att hur många solglasögon jag än har så är det ändå bara en eller två stycken som jag använder och som är favoriter medan de resterande 15 st bara är nöd-solglasögon. Jag springer ändå runt och letar efter just det där paret med solglasögon som jag älskar att ha på mig. Men nu har jag bara ETT par och det är mina Ray Ban glasögon!