Publicerad den

Berlocker & hängen är mina favoriter

När jag går in och ska handla nya delar till min smyckestillverkning så brukar jag alltid direkt börja med att besöka Pärlgrossisten. Här finns nämligen allt du kan tänkas behöva, men speciellt för mig så brukar jag besöka kategorin som heter berlocker och hängen. Gör smycken av berlocker för det är något som jag vet gör människor glada, inte minst sagt mig. Berlocker och hängen är väldigt populära där och det finns med andra ord ett stort utbud att välja bland. Dels så är det olika material, både akryl och resin, men även andra alternativ. Det roliga är såklart alla olika former och material och framför allt färg, enligt mig.

Att skapa med berlocker

Det jag sedan gör när jag hittat mina favoriter, är såklart att dels beställa hem vad jag vill ha, men när leveransen väl kommit hem så börjar jag pärla och skapa direkt. Jag sitter i flera timmar och bara får saker producerade. Numera säljer jag faktiskt även mina smycken jämfört med tidigare när jag bara gav till nära och kära i present och liknande. Men nu är det faktiskt dags att ta detta till nästa nivå. Nu har jag nämligen börjat beställa varje månad, samma beställning, så jag har möjlighet att producera efter efterfrågan. Berlocker och hängen kommer med andra ord hem till mig i paket varje vecka numera och jag kan fortsätta med min hobby och faktiskt tjäna pengar på det. Är du intresserad av att se Pärlgrossistens utbud eller kanske köpa ett halsband av mig så kontakta gärna mig så delar jag gärna med mig av alla mina tips men säljer såklart gärna ett smycke eller två till dig! Se du också till att dyka ner i smyckestillverknings-världen och njut lika mycket som jag gör av att skapa och vara kreativ!